Christelijke Gereformeerde Kerk – Gorinchem

Immanuëlkerk

Website vernieuwd

De website van de CGK-Gorinchem is geheel vernieuwd. Belangrijkste verschil met de oude site is dat de site nu geheel is opgezet als een blog en daarmee veel eenvoudiger is geworden in het onderhoud. En doordat de site nu is opgezet als een blog is het ook mogelijk geworden om de site met meerdere mensen te onderhouden.

Functionaliteit

Bij het opzetten van de nieuwe site is uitgegaan van de oude site. De meeste zaken die op de oude site stonden zijn ook weer terug te vinden op de nieuwe site. Het zal in het begin misschien wat zoeken zijn, maar we vertrouwen erop dat u zich er snel op thuis zal voelen.

Als u wilt reageren op de nieuwe site dan kan dat door middel van het onderstaande reactieformulier.

Eén reactie

  1. Gefeliciteerd met de nieuwe website.
    We vinden hem prachtig. Grote complimenten aan de maker.