Afscheid familie Hogenbirk

Op 27 augustus nemen we in de kring van de gemeente afscheid nemen van de familie Hogenbirk. De voorbereidingen zijn in volle gang. We gaan uit van een middag met sportieve en/of ontspannende activiteiten (bij goed weer buiten, bij slecht weer binnen), gevolgd door een barbecue. Die laatste wordt u door de kerk aangeboden.

De buitenactiviteiten zijn niet verplicht maar wel heel leuk om samen te doen. Omdat het op 27 augustus nog hoogseizoen is valt er over de kosten helaas weinig te onderhandelen. Wij proberen deze kosten zoveel mogelijk te drukken maar gaan er wel van uit dat we een financiële bijdrage moeten vragen. Deze zal ongeveer € 10,- per persoon bedragen, waarschijnlijk net iets minder. Als er te weinig deelnemers zijn voor de onderdelen met eigen bijdrage dan doen we ons best om een iets beperkter programma op te stellen. Maar we wilden u zelf hierin eerst de keuze geven.

Om verder invulling te kunnen geven aan het middagprogramma moeten we snel weten wie er waar aan mee wil doen. Op dit moment staan de volgende opties op het programma:

1. Kano voor 3 of 4 of 10 personen : max. €10,- per persoon
    (vanaf 14:00 uur tot uiterlijk 17:00 uur)
    Deze kano’s kunnen voor hetzelfde bedrag ook voor de hele dag gehuurd worden , dus als je er ’s-morgens al op uit wil trekken laat het dan even weten.
  2. Rondvaart: max. € 10,- per persoon, inclusief bezoek aan het Biesbosch museum (vanaf ongeveer 15:00 uur tot 17:00 uur)
  3. Gezellig samen zitten: helemaal gratis, voor koffie, thee en frisdrank wordt gezorgd.

Er is ook een crêche. Wij zoeken nog vrijwilligers om op de kleintjes te passen. Ook zoeken we nog mensen die willen helpen met de organisatie van het geheel.

Als het weer te slecht is om het water op te trekken dan organiseren we sportieve binnenactiviteiten.