Casa de Esperanza – Huis van Hoop

Als gemeente hebben we indertijd het kinderdorp Casa de Esperanza (huis van Hoop) financieel gesteund om een autobus aan te kunnen schaffen.

De 90 wees- en achtergelaten kinderen uit dit dorp werden tot voor kort vervoerd met hele oude vrachtwagentjes op heel slechte- en op vele plaatsen gevaarlijke wegen.

De droom van het kinderhuis was een autobus met de naam Casa de Esperanza. Dank zij uw hulp is dit geen droom meer is, maar realiteit!!

Het bestuur van Casa de Esperanza heeft toestemming gegeven om de eerste autobus aan te schaffen omdat er voldoende geld binnengekomen was. En die bus is er inmiddels! Echt super dat deze droom werkelijkheid kon worden.

[imagebrowser id=1]

Omdat de nood wat betreft vervoersmiddelen heel groot is, ook bij het CEC ( het centrum voor Christelijke training en onderwijs), waar de leiding, maar ook de kinderen van Casa de Esperanza hun trainingen ontvangen, zijn we inmiddels aan de volgende autobus begonnen!!

Allereerst willen we u/jullie van harte bedanken voor uw/jouw inzet en creativiteit. Door middel hiervan rijdt nu op weg naar en van school en kerk een groep kinderen van Casa de Esperanza inmiddels met de eerste autobus.  Namens alle kinderen van Casa de Esperanza van harte bedankt!

[imagebrowser id=1]

Kijk ook op de site van Case de Esperanza voor meer info over de bus.