Afscheid familie Hogenbirk

Op 27 en 28 augustus nemen we als gemeente afscheid van ds Hogenbirk en zijn echtgenote, binnen de gemeente beter bekend als Pim en Jennie. 6 mooie jaren mochten zij onze gemeente dienen. Nu roept onze Here hen naar Aalsmeer. Wij willen vanuit het midden van onze gemeente hen beide bedanken voor alles wat zij ons geschonken hebben.

Zaterdag 27 augustus worden alle gemeenteleden die zich daarvoor hebben opgegeven verwacht in het Altena College in Sleeuwijk.

• Mensen die zich hebben opgegeven voor de kano’s en de rondvaart worden uiterlijk 13:30 uur verwacht,
  • Gemeenteleden die zich alleen voor de barbeque hebben opgegeven worden uiterlijk 17:30 uur in het Altena College verwacht.

De officiële afscheidsdienst wordt gehouden op zondag 28 augustus om 10:00 uur in ons kerkgebouw aan de Grote Haarsekade. Iedereen is van harte uitgenodigd deze dienst bij te wonen. Na afloop is er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen.

De afscheidsdienst wordt live uitgezonden via internet.

%d bloggers liken dit: