Op het moment dat je een grote stap hebt gezet is het goed om even stil te staan en terug te zien. Concreet maakten we dit weekend een grote stap: we namen afscheid van de familie Hogenbirk en begonnen na 6 jaar opnieuw aan een nieuwe vacante periode. Goed dus om terug te kijken. En dat hebben we dan ook uitgebreid gedaan. Eerst op  zaterdag 27 augustus bij het afscheid vanuit het midden van de gemeente. Daarna op zondag 28 augustus in de officiële afscheidsdienst.

Om dat terugkijken vast te kunnen houden willen we foto’s, reacties, herinneringen en gedachtes hier op de websites verzamelen. Foto’s kun je per email opsturen naar de webmaster. Reacties en gedachtes kun je rechtstreeks hier op de site kwijt. Samen delen van dit soort momenten is een deel van het samen gemeente zijn.

De eerste foto’s zijn inmiddels binnen:

[imagebrowser id=2]