Herfstfair – zaterdag 5 november

Het duurt nog even maar we willen u vast de datum van onze herfstfair doorgeven, zodat u deze middag vrij kunt houden in uw agenda.

Omdat we vorig jaar alle spullen verkocht en verloot hebben beginnen we dit jaar met een schone lei. De zolder is leeg, we willen weer mooie spullen in gaan zamelen. We willen u vragen spullen te schenken waarmee we onze tafels bij de herfstfair weer kunnen vullen. U heeft vorig jaar sfeer kunnen proeven. We zijn op zoek naar huishoudelijke & (herfst)sfeerartikelen, speelgoed maar dit keer geen levensmiddelen. Spaarpunten zoals DE punten, zegels, bonuspunten, plusmarktpunten etc. kunt u ook bij ons inleveren. Ook mag u geld storten waarmee wij mooie prijzen  kunnen kopen voor de verloting. U kunt het geld overmaken aan de Commissie van beheer, ovv. ‘Herfstfair’.

Spullen mogen in de garage met een briefje ‘herfstfair’ erop. We hopen op mooie prijzen en artikelen zodat we wederom een mooi bedrag binnen kunnen halen, en natuurlijk op een gezellig samenzijn.

De herfstfaircommissie
Carolien Klijn, Ellen Versteeg, Marjan vd. Berg & Willemien Schipper