Superkids

Het is weer zover……  De vakantie is voorbij…… binnen en buiten de kerken starten alle activiteiten weer op voor een nieuw seizoen. Zo ook het team van Superkids! We zijn druk bezig om ons op het nieuwe (5e!) seizoen voor te bereiden. We zijn plannen aan het uitwerken om meer kinderen te bereiken, een goed programma neer te zetten en een goed contact met de kinderen op te bouwen.

Maar alleen met plannen maken komen we er niet! Daar zijn mensen voor nodig! Helaas moeten we een paar zeer trouwe medewerkers het komende seizoen gaan missen. We zijn dankbaar dat ze verscheidene jaren zich hebben willen en kunnen inzetten voor Superkids. De realiteit is echter dat onze muziekgroep en ons zaal- en gebedsteam behoorlijk zijn uitgedund. We willen daarom een beroep doen op u/jou. Wilt u/jij overwegen om ons team te komen versterken? Dat kan in de muziekgroep (dwarsfluit, drums, piano, gitaar) of in het zaal- en gebedsteam.
Eerst meer weten? Bel naar Carry van Hofwegen: 0183-582659 of mail naar vanhofwegen.gout(at)filternet.nl, Petra van de Minkelis petra(at)vandeminkelis.nl of Marianne van der Meide mmeide(at)zonnet.nl We willen u graag meer vertellen!

We hopen weer te starten op 1 oktober en hebben elke twee weken een programma van 14.00 tot 15.30 uur.

Als u ons wilt steunen in gebed, willen we u graag op de hoogte houden door na elke clubmiddag een nieuwsbrief via de mail te sturen. Als u deze wilt ontvangen stuurt u dan een mail naar petra(at)vandeminkelis.nl Zij zal er ervolgens zorg voor dragen dat u regelmatig deze mail krijgt.

Ook kunt u ons financieel steunen. Uw eenmalige of maandelijkse bijdrage kunt storten op: giro 4360073 t.n.v. Stichting Ontmoeting o.v.v. Superkids Waarvoor hartelijk dank!

We zien uit naar mensen die met ons – het zij door mee te gaan werken, hetzij door voor ons te gaan bidden of financieel te ondersteunen – hun schouders onder dit werk willen zetten. We kunnen elke vorm van steunen gebruiken om het mogelijk te maken de kinderen in de Haarwijk met Gods liefde te bereiken.

Het Superkidsteam