Alles kids naar ICF Rotterdam

Op zondag 16 oktober bezocht jeugdclub Alles Kids de Engelstalige dienst van de CGK – ICF (International Christian Fellowship) kerk in Rotterdam. Het is een frisse hedendaagse kerk, opgebouwd uit mensen van alle volken. ICF is een wereldkerk met ruim 40 nationaliteiten, welke garant staan voor boeiende verschillen en verrassende ontmoetingen. Het gezamenlijke geloof in Jezus Christus geeft een unieke, vreugdevolle eenheid. In het spoor van Jezus wil deze kerk tonen wat liefde is.

Voor de jeugdclub was het een bijzondere ervaring deze dienst mee te maken. Onderstaande reactie is van een van de jongelui:
“Ik vond de dienst erg leuk om mee te maken. Ze hadden een open band met God en dat was erg prettig om te merken. Ik vond het erg leuk dat iedereen er welkom was. Er waren allerlei soorten mensen, groot en klein, bruin en blank, maar toch overduidelijk één in het geloof. Het was fijn dat de preek vertaald werd, al was deze daardoor wel wat lang. Het is een kerk waar je je gelijk thuis voelt.”

Voor meer activiteiten van de jeugdclub klik je hier.