Orgelnieuws

Ons orgel is nog steeds te koop! Weet u iemand die het wil kopen? Wijs dan de weg naar de website van Pels en van Leeuwen. Ook wij kunnen belangstellenden van informatie voorzien en op het orgel laten spelen.

De statiegeldactie is begonnen! Nel Hoogendoorn is de bedenker van deze actie. Super bedankt. In de kerk staat een doos waarin u statiegeldbonnen van winkels in de reikwijdte van onze gemeente kunt stoppen. We leveren de bonnen in en het geld gaat naar het orgelfonds.

We hopen (nog steeds) dat het orgel snel verkocht wordt, toch komt 31 december snel dichtbij. In overleg met CVB hebben we afgesproken dat we op 31 december het orgel niet gaan verkopen aan de orgelbouwer. We gaan zeker nog een halfjaar door met actievoeren. Daarom kunt u rond oud en nieuw OLIEBOLLEN kopen. U hoort t.z.t. wel meer. O ja, de ingeleverde muziekboeken brengen op Marktplaats leuke bedragen op!

Henk-Jan en Richard