Christelijke Gereformeerde Kerk – Gorinchem

Immanuëlkerk

Athelets in Action 2012

De voorbereidingen voor Athletes in Action gaan weer van start. In 2011 hebben we een succesvolle sportweek beleefd met de Haarwijk. De drie kerken (Leger des Heils, CGK Immanuel en VEG de Ark) hebben gezamenlijk met de wijk een prachtig feest gehad, waarbij we veel kinderen en jongeren mochten ontmoeten.

Het idee is om dit niet bij één keer te laten. We willen dit graag goed doen en echt werken aan een relatie met de mensen uit onze wijk. Daarvoor komen we deze zomer weer terug in de wijk. Vanaf maart is het idee dat het sportteam ook regelmatig al iets organiseert om iedereen alvast warm te draaien. Zo hopen we deze zomer weer met elkaar een mooie sportweek te kunnen beleven en de mensen uit de wijk weer een beetje beter te leren kennen. Een enkele jongere heeft n.a.l.v. de contacten voorzichtige stappen gezet in het geloof. We geloven dat dat de komende jaren nog verder kan groeien, als wij laten zien wie Jezus voor ons is. U hoort de komende maanden meer van ons. Voor nu willen we u vooral alvast een beetje enthousiast maken en noteert u in uw agenda: de sportweek is 23-26 juli. Namens de organisatie vanuit de drie kerken.

Reacties gesloten.