Athletes in Action 2012

In de week van 23 t/m 27 juli wordt er weer een Athletes in Action sportweek in de Haarwijk en de Binnenstad georganiseerd. In deze week wordt er ’s middags (14:00 -16:00 uur) en ’s avonds (19:00 – 21:00 uur) een sportprogramma voor jongeren uit de wijk georganiseerd.

De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Om de sportweek soepel te laten verlopen zijn we op zoek naar vrijwilligers die een middag of avond beschikbaar zijn.

Wij zoeken nog:

• Gastheer/-vrouw – Koffie/thee/fris schenken voor sportteam en kinderen tijdens het sportprogramma
  • Algemeen Assistent – Assisteren gastheer/vrouw en helpen met opzetten sportmaterialen
  • EHBO’er
  • Bidders
  • Kok – Verzorgen avondmaaltijd voor ca. 8 sporters
  • Afwasser – Afruimen en afwassen vaat na avondmaaltijd
  • Gastgezin- Bieden van een slaapplaats voor 2 AiA sporters
  • Fotograaf- Op een paar momenten in de week foto’s maken
  • BBQ hulp- Op vrijdagmiddag helpen met opzetten tafels, stoelen/bbq

Heeft u tijd en zin om hierbij te helpen dan kunt u zich aanmelden bij Bert Zandee of Femke Niessen.