Thema avond: Het Verbond

Het Verbond. In de Bijbel lezen wij dat God een verbond sluit met de mensen. Tot vandaag de dag grijpen we op dat verbond terug. Maar wat is dat verbond nu eigenlijk, waarom is het zo belangrijk en denken onze medebroeders en zusters uit de Gerformeerde Kerk Vrijgemaakt en de Nederlands Gerformeerde Kerk daar op dezelfde manier over?

De themabijeenkomst van aanstaande dinsdag 8 mei staat in het teken van Het Vrebond. Aanvang is om 20.00 uur in ons kerkgebouw en gemeenteleden van CGK, GKv en NGK worden uitgenodigd voor deze avond.

Vorig jaar was één van de resultaten van de gehouden enquête dat er leden waren die denken dat wij als CGK anders over het verbond denken dan de GKV. Daarom hebben we ds. A.P. van Langevelde uit Zoetermeer gevraagd om ons voor te lichten hierover. Mooie gelegenheid om met de broeder en zusters uit de andere kerken van gedachten te wisselen.