Laatste loodjes werkvakantie

Ruim anderhalf jaar zijn de voorbereidingen nu aan de gang om de groep jongeren zo goed mogelijk voor te bereiden op 3 weken Oeganda. Dan merk je dat het een hechte groep aan het worden is. Allerlei activiteiten die we met z’n allen hebben gedaan hebben hier aan bij gedragen, maar hebben ook de nodige financiële inkomsten gerealiseerd.

Op de eerste plaats moeten we natuurlijk Hem dankbaar zijn voor de vele zegeningen die we mochten ontvangen tijdens de voorbereidingstijd. Inkomsten vielen boven verwachting mee alsmede de weersomstandigheden die vaak beter uitvielen dan we soms vreesden. Te denken valt dan aan de rommelmarkt die, met het prachtige zonnige weer, weer een succes was.

Langs deze weg willen we dan ook alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor de medewerking die we weer mochten ontvangen in de voorbereidingen maar vooral tijdens de rommelmarkt zelf.

En natuurlijk zijn we weer bijzonder blij met de opbrengst die uiteindelijk op liep tot € 2.624,– . Ook diverse giften aan de stichting “Twawebwa Mukama” , zoals een gift van € 500,– die ook voor de bouw zullen worden aangewend, zijn een enorme steun in de rug. Hartelijk dank hiervoor!

Overigens zullen alle giften aangewend worden voor de bouw van de vakschool. Omdat de vliegtickets en kosten van een visa door de jongeren zelf zijn betaald, door hun eigen bijdrage, worden vrijwel alle inkomsten aangewend voor de bouw van de vakschool.

De voorbereidingen zijn nu bijna achter de rug en zullen afgerond worden met een afsluitend tuinfeest. Dit zal plaatsvinden op D.V. 23 juni. Een feest wat de afsluiting zal zijn van de  voorbereidingen, en waarvan ook de laatste inkomsten aangewend worden voor de bouw van de vakschool. U komt toch ook even kijken op 23 juni vanaf 21:30! Onze stiekeme wens van € 34.000 zou daarmee toch wel eens gehaald kunnen worden, wat betekend dat, na aftrek van vliegtickets en verblijfkosten, er zo’n € 20.000,- voor de bouw van de vakschool over blijft.