Beroep drs. C.C. den Hertog – Surhuisterveen

In de stemmingsvergadering van zondag 24 juni heeft de gemeente zich met zeer ruime meerderheid (98,2%) uitgesproken voor het beroepen van drs. Niels den Hertog. De kerkenraad is verwonderd en verblijd over deze overduidelijke uitslag. In dankbaarheid hebben wij deze verwondering en deze blijdschap voorgelegd aan onze Here.

De kerkenraad heeft ds. Den Hertog hierover geïnformeerd en bevestigt dit beroep door middel van de officiële beroepsbrief. In de komende periode zal drs. Den Hertog zich samen met zijn gezin bezinnen op de weg die de Here hierin met hen wil gaan. Wij dragen hen in onze gebeden op aan de Heer. Op dezelfde wijze denken wij ook aan de gemeente van Surhuisterveen.

Met het bekrachtigen van dit beroep is een spannende periode aangebroken. In de komende weken zal drs. Den Hertog samen met zijn echtgenote onze gemeente bezoeken voor een gesprek met de kerkenraad en kennismaking met (een deel) van de gemeente.