Lege plaatsen in de kring

Na de komende zomer komen er lege plaatsen in de kring van gemeenteleden die zich inzetten voor de kinderen en jonge mensen in de gemeente. Specifiek bij de crèche, de kindernevendienst, de catechese en de belijdeniscatechese bent u en bij jij nodig! Laat de kring van kinder- en jeugdwerkers weer compleet worden en doe met ons mee!

We vragen géén opleiding en ook ervaring is niet noodzakelijk. Wel een warm hart voor kleine of grote kinderen, wat tijd en een gave. Gaven die je kunnen helpen zijn bijvoorbeeld: creativiteit, (jonge) kinderen of jongeren iets kunnen leren, organisatietalent of pastorale voelsprietjes! Denk niet te gauw dat je te jong of te oud bent, dat is eigenlijk niet zo belangrijk.

Neem contact op met een van ons als je meer wilt weten of als je direct ‘ja’ wilt zeggen tegen deze oproep. Dan kijken we samen waar jij ingeschakeld kan worden.

Martijn, tel 0183 649403 of martijn.versteeg@cgkgorinchem.nl
Corine , tel. 0183 505443 of corine.lankhaar@solcon.nl

Je kunt ons ook vinden op Facebook en daar een berichtje achterlaten.