Bijbelquiz in Gorinchem

In het kader van de Bijbelcampagne ‘Wijs met de Bijbel’ van het Nederlands Bijbelgenootschap wordt in Gorinchem ook dit jaar een Bijbelquiz gehouden. Op dinsdag 30 oktober 2012 wordt de Quiz gehouden in de Exoduskerk aan de Mollenburgseweg.

Het is een avond waarbij iedereen die interesse heeft in de Bijbel met elkaar strijdt om de titel ‘Gorcumse Bijbelkenner van het jaar’. Maar ook is het mogelijk om als team mee te doen. Het gaat dan om een groep van 4-5 personen, zoals catechesegroep, muziekgroep, wijkteam, gespreksgroep, kerkenraad, een groep kennissen, buren of welke groep dan ook.

Ieder jaar zijn de Bijbelquizzen van het Nederlands Bijbelgenootschap een groot succes. Het zijn vrolijke en leerzame avonden rondom de Bijbel. Dit jaar bestaat de quiz uit tien ronden van vier vragen. Pim van der Hoff heeft de presentatie in handen.

Iedereen is welkom op 30 oktober. De Quiz begint om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom voor de inloop met koffie en thee. Rond 22:00 uur zal de Bijbelkenner van het jaar met een leuke prijs naar huis gaan.

Toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor het Bijbelwerk in West-Afrika.

Tijdens de avond hoort en ziet u meer over de West-Afrikaanse projecten en over het algemene werk van het NBG.

Iedereen is van harte welkom!

Voor aanmelding of meer informatie kunt u bellen: 0183-631028 (Charlotte Scholtens) of mailen naar bijbelquizgorinchem@gmail.com.