Ontmoetingsdag Friedensstimme

“Volken komen tot Zijn licht!” Dat is een rijke belofte van God, en tevens het thema van de jaarlijkse Ontmoetingsdag van Stichting Friedensstimme. Deze vindt plaats op D.V. zaterdag 6 oktober van 10.30 – 15.45 uur in de Veluwehal te Barneveld.

In een afwisselend programma zullen evangelisten uit Kazachstan, Kirgizië en het Verre Oosten van Rusland (Kamtsjatka) spreken over hun werk en de situatie ter plekke. Daarnaast zal een Russisch-Duits koor uit Frankfurt voor muzikale omlijsting zorgen.

Hebt u altijd al eens de eenvoudige verhalen willen horen vertellen over hoe onze God werkt in levens van mensen? Over hoe Jezus Christus Zijn Naam bekend maakt onder de volken? U bent van harte welkom! Er is een doventolk, een kindercrèche en een kinderprogramma. Voor meer informatie belt u met 0182-538544 of kijkt u op www.friedensstimme.nl. Wij ontmoeten u graag!

Friedensstimme: Zending, Evangelisatie en Bijbelverspreiding in de voormalige Sovjet-Unie.