Open Avond voor vrouwen uit het Land van Heusden en Altena

Allemaal uitgerust na de vakantieperiode? Heb je al zin in het nieuwe seizoen? Wij hebben in ieder geval een heel bijzondere avond in petto, speciaal voor jou en je vriendinnen.

Op DV 10 oktober in de Nieuwe Kerk van Hervormd Aalburg, aan de Oude Kerkstraat 19 a in Wijk en Aalburg, verwelkomen we een zeer speciale gast: Wilma Veen, kunstenaar, presentatrice en columnist.

Je zult vast weleens van haar gehoord hebben. Op haar site staat: “Doordrenkt van creativiteit vertolkt Wilma Veen het leven vol passie in al haar kleurschakeringen op linnen. Vol melodie worden kleurtonen geplaatst. Geïnspireerd door de eenvoud van elke dag, open en ontvankelijk voor de wereld om haar heen.”

Aan de hand van die kunstwerken zal Wilma ons meenemen in haar verhaal en zal je versteld staan wat dat met jou en mijn leven te maken heeft. “Ik lief jou” heet haar thema. Het gaat erover dat er iemand is die van harte van je houdt, dat leven liefhebben is en nog veel meer… Kortom: het belooft een bemoedigende, inspirerende, komische maar ook ontroerende avond te worden.

De avond begint om 19.30 uur. Koffie is er vanaf 19.00 uur. Er zal een collecte gehouden worden voor de onkosten. In de pauze heb je de mogelijkheid te shoppen langs verschillende kramen voor goede doelen. Verder zullen we zingen en kun je even wegdromen onder prachtige live – muziek. Heerlijk toch?!

We kijken ernaar uit je ( weer ) te ontmoeten! Tot dan.
Namens de stuurgroep, Tanja Haverkamp
(0416-691697, na 19.00 uur)