Werkvakantie Stichting Twawebwa Mukama

De stichting “Twawebwa Mukama” is al enige jaren actief met het opzetten van een project waarbij armoede bestrijding haar hoofddoel is. De stichting denkt dat naast de behoefte aan onderwijs en medische zorg, het mogelijk nog belangrijker is een oplossing te bieden voor de streek door het scheppen van werk.

De stichting is dan ook voornemens een werkvakantie te organiseren voor jongeren maar ook voor oudere geïnteresseerden. U geniet en werkt tegelijkertijd aan hun toekomst.

Reis voor de ouderen
De (werk)vakantie voor de oudere geïnteresseerden zal plaats vinden rond de maanden maart-april. De reis zal 11 a 12 dagen duren. Het zal een reis zijn waar u het echte Oeganda zult leren kennen, maar ook de mensen op het project, waar u ook zult overnachten. Een bijzondere reis met unieke ontmoetingen…..
Bent u geïnteresseerd? Vraag informatie aan Ben en Christine Sijbesma van de stichting “Twawebwa Mukama” of bekijk de site op www.twawebwa.com. Ook kunt u email sturen naar info@twawebwa.com

Reis voor de jongeren
Volgens de traditie wordt er om de twee jaar een werkvakantie georganiseerd. Dit houdt in dat, mits voldoende animo, er in 2014 weer een werkvakantie naar Oeganda is te verwachten. Heb je zin, geef je dan op voor deze unieke ervaring. Beteken iets voor de minder bedeelden op deze wereld, want alleen je bezoek betekend al veel meer voor de mensen dan wij kunnen denken.

Geef je op en zet je hier al in voor de mensen daar. Door fondswervingsacties en andere activiteiten vormen we een hecht team die de uitdaging aan kan. Geef je op en maak een verschil……