Athletes in Action

Omdat we willen proberen om regelmatige contacten op te bouwen met de jeugd in de Haarwijk wordt er, naast de sportweek van de zomer , nu ook iedere maand een sportmiddag georganiseerd.

Voor de Haarwijk is dit op de tweede zaterdag van de maand (8 december) van 14.00-16.00 uur op het grasveld Roedelweg/Kennelweg en bij slecht weer in sportcentrum Intencity op de Kennelweg.

Kom gerust eens kijken ! We zoeken ook mensen die meewillen helpen, bijvoorbeeld bij het klaarzetten of zorgen voor de limonade of gewoon de sporters aanmoedigen. De eerste voorbereidingen voor de zomer sportweek volgend jaar zijn al weer gestart. We zoeken nog een of twee mensen uit onze gemeente die meewillen helpen met het voorbereiden van de organisatie. Als je dit wat lijkt kun je je opgeven bij Stoffel Flikweert en bij hem kun je ook terecht voor verdere informatie.