Project Western Uganda Baptist Theological College

De Western Uganda Baptist Theological College is een theologische hogeschool in het westen van Uganda. Gertjan Flikweert is daar geweest en heeft er in onze dienst van 13 januari over vertelt. Hij riep ons op om het werk op deze school te steunen door predikanten die aan deze school studeren te sponsoren. Wij geven deze oproep via deze weg graag aan u door.

Enkele gegevens over de school:WUBTC

De school is zo’n 300 km ten westen van de hoofdstad Kampala gelegen. Vier fulltime professoren en verschillende gastdocenten geven er lessen. Ieder jaar komen er zo’n 10 tot 20 studenten, allemaal jonge dominees van kleine dorpskerkjes uit het platteland die hier komen studeren.

Voor 500 Euro per jaar kan er een dominee met zijn gezin worden  gesponsord. Via onze diaconie kunt u dit project steunen.