Groot onderhoud Merwedebrug richting Gorinchem en A27 richting Utrecht

Rijkswaterstaat gaat van dinsdag 7 mei 2013 tot maandag 13 mei 2013 weer grootschalig onderhoud plegen aan de Merwedebrug. In deze vijf dagen is de A27 vanaf knooppunt Hooipolder tot knooppunt Everdingen helemaal afgesloten.

Rijkswaterstaat gaat in die vijf dagen onderhoud plegen aan voegovergangen en verhardingen. Verder staan er grootschalige asfalteringswerkzaamheden op de planning.

Dubbel onderhoud

Van dinsdag 7 mei 22.00 uur tot maandag 13 mei 05.00 uur is de A27 van knooppunt Hooipolder tot knooppunt Gorinchem (richting Utrecht) afgesloten voor alle verkeer.

Daarnaast wordt er van donderdag 9 mei 21.00 uur tot maandag 13 mei 05.00 uur ook nog eens onderhoud gepleegd aan de knooppunten van de A27  tussen knooppunt Gorinchem en knooppunt Everdingen (richting Utrecht).

Veerdiensten

Van 7 mei tot 13 mei verruimen de veerdiensten Kop van’t Land en Brakel- Herwijnen de vaartijden. Meer informatie over deze vaartijden kunt u vinden www.veerdienstgorinchem.nl en www.veerdienstbiesbosch.nl.