Polderchristenen

We leven in de polder. De Merwede, de Noord en de Lek omringen ons, maar we maken ons geen zorgen. De dijken zijn de afgelopen jaren verstevigd, de gemalen doen hun werk en de molens in Kinderdijk malen het overtollige water de polder uit naar de naast gelegen rivier de Lek. Zo houden we onze voeten droog en voelen we ons veilig achter de dijken. We genieten als we de wind de molenwieken in beweging zien brengen.

De veiligheid die de dijken ons bieden lijkt op de muren die we om onze kerken heen hebben gezet. Durven we het aan de dijk open te breken en het water vanachter de dijk in onze eigen polder te laten stromen?! Hoe zal het zijn als verschillende stromen elkaar ontmoeten en met elkaar op weg gaan? Als we Gods Geest door één grote polder zien waaien?

RE:Fresh staat voor verfrissend en verkwikkend Christen zijn. Dit evenement geeft je nieuwe kracht en energie en zorgt voor een verkoelend en ontspannend effect.

Ook uit onze gemeente doen leden mee aan deze bijeenkomst. Wil je er ook bij zijn? Kijk dan even op www.polderchristenen.nl en schrijf je in.