Christelijke Gereformeerde Kerk – Gorinchem

Immanuëlkerk

Kerkennacht Nederland

In het weekeind van 21 juni gaan in honderden kerken in ons land de deuren open en ontvangen de bewoners van de kerken mensen uit de stad, de wijk, het dorp. Van kinderkoor en rap tot aan liturgisch bloemschikken en skaten van kerk naar kerk. Het kan allemaal en het gebeurt ook allemaal! 

De Kerkennacht is een tweejaarlijks oecumenisch evenement. In Nederland, maar ook in diverse andere Europese landen openen tal van kerken en gebedshuizen in een weekend hun deuren en laten nieuws- en leergierige bezoekers mee genieten van waar zij goed in zijn. Wees erbij in het weekend van 21 juni!

Poster Lichtgedicht

De volgende gemeenten doen mee:

  • Gereformeerd Vrijgemaakte Kerk
  • Leger des Heils
  • Lutherse Gemeente
  • PKN Johannes Kerk
  • PKN Grote Kerk
  • PKN Oost en Dalem

 

Reacties gesloten.