Christelijke Gereformeerde Kerk – Gorinchem

Immanuëlkerk

Nieuw op de website: E-Cards

Het zijn vaak de kleine dingen die het verschil kunnen maken. Even een teken van medeleven, bemoediging of vertroosting. Zorg voor onze naaste, uit liefde voor Christus. Vanaf nu kunt u vanaf de website van onze gemeente ook E-Cards versturen.

De E-Cards zijn voorzien van Bijbelteksten, maar natuurlijk is er ook ruimte voor een persoonlijke boodschap. En verzending van de E-Cards is gratis.

Rechtsboven in het menu van deze site vindt u de pagina met de E-Cards.

E-Cards worden mogelijk gemaakt door C-Cards, een christelijk non-profit initiatief. Via C-Cards kunt u zich aanmelden voor een abonnement op C-cards. Het abonnement is gratis. U ontvangt dan elke week gratis een C-Card op uw e-mailadres.

Reacties gesloten.