2-gemeentendag – 7 september

7 september is het dan zover: de 2 gemeentendag! Waar het gehouden wordt is nog niet bekend, maar het wordt een super gezellige middag en avond, neem dat maar van ons aan!

We starten om 14.00 uur met allerlei leuke workshops. Creatieve workshops, zoals kleding pimpen, cupcakes versieren of sportieve workshops, zoals highland games. Ook wordt er een workshop zang gegeven o.l.v. een professionele dirigente.

We zijn nog druk bezig met het vastleggen van de diverse workshops. Als het hele programma bekend is wordt het gecommuniceerd. Assistentie bij de workshops is van harte welkom, dus geef je vast op!
Na de workshops is er een overheerlijke bbq. Die start om 17.00 uur. Om ongeveer 19.30 uur sluiten we de dag weer af.

De kosten voor de dag zijn € 5,- p.p. met een max van € 20,- per gezin. De kosten mogen geen belemmering zijn om op te geven. Extra giften zijn uiteraard van harte welkom! Betalen kan op de dag zelf.
Aanmelden kan tot uiterlijk 2 september.

Vragen? Stel ze gerust! 06-46189992.

Zonnige groeten van,
Marianne van Bokkem