Werkvakantie 2015 “De reis van je leven”

Wij zijn klaar om te beginnen aan een nieuw avontuur. We willen weer een werkvakantie naar Oeganda organiseren voor de zomer van 2015.

De vakschool, waar we in 2012 aan zijn beginnen te bouwen, zal dan hopelijk klaar zijn en deels in gebruik. Er zal aan de volgende verdieping begonnen kunnen worden. En hier willen wij weer een handje bij helpen.

Graag nodigen wij jullie uit als je geboren bent in/of voor 1998, en je iets wilt doen voor mensen die het zoveel slechter hebben getroffen als jou. Echt…., ze zien er naar uit om je te ontmoeten en het zal een enorme verrijking voor je zijn.

Wil je dus je handen uit de mouwen steken en een ander deel van de wereld zien, Meld je dan aan bij Ben en Christine voor de werkvakantie van 2015. Dit kun je doen direct bij Ben en Christine Sijbesma of via een mail naar info@twawebwa.com.

Als groep willen we spoedig met de voorbereidingen beginnen. Mede omdat, zoals misschien bekend, “Wilde Ganzen” heeft toegezegd de bouw van de vakschool op het project in Oeganda te ondersteunen en zal alle bijdragen met 55% zal verhogen.

Ben en Christine
Afrikateam