Pastoraal werker in Gorinchem

Met ingang van 10 september 2013 is er in onze gemeente een pastoraal werker actief. Afgelopen zondag mochten we hem aan de gemeente voorstellen.

Het gaat om Frank Duijzer. Frank is 33 jaar, gehuwd en woont in Apeldoorn. Hij heeft theologie gestudeerd in Apeldoorn en daarna onder andere ervaringen opgedaan als docent godsdienst en klassieke talen. Hij gaat onze gemeente ondersteunen in het geven van catechisaties en het afleggen van pastorale bezoeken. Hij doet dit in opdracht van de kerkenraad.

Tijdens de kennismaking aan de gemeente vertelde Frank dat hij hoopte dat zijn werk als pastoraal werker voor zowel de gemeente als ook voor hemzelf tot zegen zou mogen zijn. Een bede die wij van harte ondersteunen

Wij wensen hem veel succes in het werk in onze gemeente.