Christelijke Gereformeerde Kerk – Gorinchem

Immanuëlkerk

Inspiratie en motivatie voor een ieder die samenleeft met jongeren

Op woensdag 9 oktober geeft Els J van Dijk een presentatie over haar boek ‘De hunkerende generatie’. Ze geeft hierin een beschrijving van de huidige cultuur en de invloed daarvan op (christelijke) jongeren. Over jongeren wordt veel gezegd en geschreven, maar het gaat vaak enkel over uiterlijk waarneembaar gedrag. Wat beweegt hen nu werkelijk? In het boek geeft Van Dijk juist geen kritiek op jongeren, maar maakt ze duidelijk dat de ouderen zijn veranderd en steeds minder een voorbeeld zijn. Een verfrissende en leerzame overtuiging voor iedereen die op welke manier dan ook mag meewerken aan de opvoeding, begeleiding en vorming van jongeren.

De presentatie wordt georganiseerd door de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Gorinchem en vindt plaats in kerkgebouw De Zuil aan de Kalkhaven 25. Aanvang om 20.00 uur; koffie en thee staan klaar om 19.30 uur. Aansluitend is er gelegenheid om samen over het onderwerp door te praten.

Reacties gesloten.