Themazondag: Zorgen moet je niet maken, maar doen!

Themazondag 17 november 2013:  Zorgen moet je niet maken, maar doen!

• 10.00 uur Kerkdienst
  • 11.15 uur Koffie /thee /fris
  • 11.45 uur Uitwerking /bespreking / Speciaal programma voor kinderen / jongeren
  • 13.15 uur Maaltijd Brood meebrengen, voor een snack wordt gezorgd
  • 14.00 uur Afsluitende dienst

U/JIJ KUNT NIET GEMIST WORDEN

Zorgen moeten we niet maken, maar doen!!!!

Veel mensen, ook in Gorinchem, zijn door allerlei omstandigheden afhankelijk van de Voedselbank en om deze bank van de nodige spullen te voorzien willen we aan u vragen hiervoor a.s. zondag 17 november, iets mee te brengen. Producten die ze graag ontvangen zijn: Macaroni, rijst, mixen hiervoor, pastasaus, sappen, groenten/fruit in blik of pot, pannenkoekmix enz. Houdbare producten dus.

Speciaal voor de kinderen!!

16 November halen we St Nicolaas weer binnen. De folders laten zien wat er allemaal weer te koop is. En ondanks de crisis kunnen velen nog cadeautjes kopen. In Albanië is dat anders, veel kinderen hebben helemaal niets, vele gezinnen zijn straatarm. Op 24 november hoopt er weer een vrachtwagen van de Stichting Albanië Comité naar dit arme land te vertrekken. Jongens en meisjes, we willen natuurlijk niet dat de vrachtwagen maar half gevuld naar Albanië vertrekt. Als jullie nu eens allemaal wat meebrengen, zoals kleurpotloden, viltstiften, schriften, tekenblok, liniaal, schaar, passer, pen popje, puntenslijper, verf, gum, lijm, puzzels.

Er zit vast wel iets bij wat je zou kunnen geven. Je hoeft het niet in te pakken. Het Albanië Comité zorgt zelf dat er tasjes gevuld worden die aan kinderen worden uitgedeeld.

Het zou mooi zijn als we allemaal 17 november wat in de manden doen, die in de hal van de kerk zullen klaarstaan.

We zorgen toch voor elkaar!