Kerstkraam op het Winterfestijn

Kerst zonder God en zonder de kerk is geen echte kerst en daarom willen we op D.V. 21 december a.s. weer met een kerstkraam in de stad gaan staan. We willen de mensen een warm welkom geven en hen de ware essentie van kerst doorgeven en hebben daarom diverse activiteiten bedacht.

Geplande activiteiten:

• Voorlezen van het kerstverhaal voor kinderen.
  • Korte kinderfilms in de Grote Kerk.
  • Kerststal in de Kelenstraat met Jozef en Maria die het verhaal vertellen en herders in de stad om de mensen te wijzen op de stal.
  • Kraam waar mensen warme chocolademelk en iets lekkers aangeboden wordt, waar men terecht kan voor een persoonlijk gesprek,en waar het “Leven nu” magazine aangeboden wordt met een uitnodiging voor de diensten van de Gorcumse kerken op en rond de Kerstdagen

Al deze activiteiten zijn uiteraard niet mogelijk zonder vrijwilligers vanuit de verschillende kerken. Er liggen 1 dec. en 8 dec. intekenlijsten voor de diverse activiteiten in de hal van de kerk waarop u zich kunt inschrijven.

Voorlopig zoeken we mensen die anderhalf uur achter/voor de kraam willen staan. Voorkeur voor tijd kan aangegeven worden. Hier proberen we zo veel mogelijk rekening mee te houden. Opgeven via de intekenlijst .

Ook zoeken we mensen die iets lekkers willen bakken voor die dag en dit op 21 december in de ochtend af kunnen leveren bij de kraam. Op geven via de intekenlijst.

En we zoeken mensen die mee willen helpen bij het bevestigen van de uitnodigingen aan het ‘Leven nu’ magazine. We willen dit doen op maandag 9 december vanaf 18.30 uur in de Immanuelkerk aan de Grote Haarsekade 58. Ook voor deze activiteit is een intekenlijst aanwezig.

Laten we met zoveel mogelijk mensen hier onze schouders onder zetten!
Zijn er vragen dan kunt u contact opnemen met 06-46189992 (Anja Monshouwer) 06-43104077 (Arie Schram)