Friedenstimme Kerstgroet

In de periode voorafgaand aan Kerst sturen veel christenen in Nederland pakjes met evangelisatielectuur naar Rusland. Hierdoor worden in een tijdsbestek van enkele weken duizenden Evangeliën en ander evangelisatiemateriaal verspreid tot in de meest afgelegen gebieden van de voormalige Sovjet-Unie.

Russische christenen kijken met verlangen uit naar deze pakjes, die zij gebruiken om hun naasten in contact te brengen met het Evangelie. Ook is dit materiaal een enorme bemoediging voor hen.

Als gemeente doen we dit jaar ook weer mee en willen we samen evangelisatie pakketten versturen. In een pakket bevinden zich: 1 kalender, 1 nieuwe testament, en 1 Johannesevangelie. De portokosten per pakket zijn € 4,80. We versturen de pakketten weer gezamenlijk en U kunt uw bijdrage voor de porto kosten weer in de doos doen op de tafel in de hal van de kerk (collectebonnen mag ook ). De doos staat D.V. zondag 8 en 15 december in de kerk. Omdat de pakketten al het maximale gewicht hebben kunnen er deze keer geen kaarten bijgevoegd worden.

Wilt u voor een goede ontvangst van de pakketten bidden.