Vervoer naar de kerk

Niet al onze broeders en zusters kunnen zelfstandig naar de diensten komen. Toch willen ze er graag bij zijn. Ze vinden het fijn als u bereid bent om hen te vervoeren.

De diaconie wil hen graag in de gelegenheid stellen de diensten te bezoeken. Zij zoeken daarom vrijwilligers die hierin hun naaste willen dienen. We zoeken chauffeurs die bereid zijn maximaal 1x per de maand een broeder of zuster te vervoeren van huis naar de dienst en weer naar huis. Als er veel aanmeldingen zijn kan de frequentie zelfs beperkt blijven tot 1x in 6 weken of misschien wel 1x in de 2 maanden.

De diaconie is dankbaar voor al die gemeenteleden die nu al hun broeders en zusters naar de kerk brengen. Stelt u ook een plekje in uw auto beschikbaar?

U kunt u opgeven bij Bert Bikker.

Alvast hartelijk dank namens de diaconie.