Gespreksgroep voor ouders van kinderen met autisme

In deze regio organiseert dit Koningskind een gespreksgroep voor ouders van kinderen met autisme.
Vanuit Bijbels perspectief worden diverse thema’s behandeld zoals aanvaarden en verwerken, geloofsopvoeding, reacties uit de omgeving, broers en zussen en leren loslaten. De thema’s worden ingeleid door Bonna van der Wijngaard, regioconsulent bij dit Koningskind. In de gespreksgroep staan erkenning en herkenning centraal. Er is veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen en er worden handvatten aangereikt.

De gespreksgroep komt vijf avonden bij elkaar en bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Voor wie: ouders of verzorgers van kinderen met autisme
Data: woensdag 5 en 19 maart, woensdag 2, 9 en 23 april
Tijd: 20.00 uur – 22.00 uur (19.45 staat de koffie klaar)
Locatie: GKV de Voorhof, Bermweg 332, 2907 LA in Capelle a/d IJssel
Kosten: € 30,00 voor leden, € 37,50 voor niet-leden

U kunt zich voor deze gespreksgroep aanmelden door een mail te sturen naar info@ditkoningskind.nl of bel 030-2363788.