Commissie kerk naar buiten

Deze commissie heeft als opdracht de gemeente in haar getuigenis naar buiten te stimuleren en toe te rusten dan wel de betrokkenheid van gemeente in dat getuigenis te initiëren en te coördineren zowel waar het de dichtbije (evangelisatie) als de verre (zending) naaste betreft.

LogoSuperkidsKinderspelen
We zijn weer begonnen met de voorbereidingen van de kinderspelen tijdens de rommelmarkt . Deze kinderspelen worden gehouden op de middenberm voor onze kerk. Ook dit jaar organiseren we dit weer samen met de leiding van Superkids.

Athletes in Actionathletes-in-action-vector_design
Ook deze zomer willen we weer graag mee doen met de sportweek van Athletes in Action in de Haarwijk. Samen met de VEG de Ark en Leger des Heils hopen we een week tijdens de zomervakantie weer veel kinderen op een sportieve manier te kunnen ontmoeten en iets over de Here Jezus en ons geloof te kunnen vertellen. Samenwerking vindt ook plaats met de GKv die voor de binnenstad een sportweek gaat organiseren.
Wie wil er namens onze gemeente meehelpen in het voorbereidingsteam? Lijkt het je leuk om als sporter mee te doen? Opgave en meer info bij Stoffel Flikweert.