Diaconaal symposium ‘Bouw mee aan het diaconaat van de toekomst!’

Eind vorig jaar hebben de GKv, NGK en CGK gezamenlijk onderzoek laten doen naar de vraag wat ervoor nodig is om (ook) in de toekomst een bloeiende diaconale praktijk in de plaatselijke kerken te vinden.

Graag maken we u deelgenoot van de belangrijkste resultaten, conclusies en aanbevelingen uit het onderzoek Diaconaat 2020.

Daarom organiseren wij op zaterdagochtend 17 mei van 9.45 uur-13.00 uur in de Pniëlkerk in Veenendaal het diaconaal symposium ‘Bouw mee aan het diaconaat van de toekomst!’

Na de presentatie van de belangrijkste onderzoeksresultaten gaan we in diverse workshops aan de slag, zodat u inspiratie opdoet hoe u in en met uw eigen gemeente doelgericht aan de slag kunt.

Wij zien u graag op zaterdagochtend 17 mei in de Pniëlkerk in Veenendaal. Voor meer info en aanmelding verwijzen wij u naar www.diaconaat2020.nl