Proef #LiveBeamer @CGKGorinchem

CGK Gorinchem draait de komende weken proef met livebeamer.nl.

LiveBeamer maakt het mogelijk de beamer presentaties en andere beelden die tijdens de diensten getoond worden direct beschikbaar te maken op internet. Met de LiveBeamer software worden de beelden van de beamer online gedeeld op de website van onze gemeente. Zo kan men ook thuis of op kantoor meekijken met de presentaties. De audio uitzending wordt automatisch gekoppeld zodat men maar één scherm nodig heeft voor zowel beeld als geluid.

LiveBeamer biedt met haar ‘live oplossing’ ook mogelijkheden voor mensen die de presentatie in de kerkzaal bijwonen, maar de presentatie niet goed kunnen zien. LiveBeamer is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Zo kan men in de zaal gemakkelijk meekijken op tablets en smartphones. Het geluid wordt in dit geval niet doorgegeven. Niet zichtbare presentaties behoren hiermee tot het verleden.

De proefperiode loopt gedurende een aantal weken. Tegen het einde van de proefperiode zullen we de gebruikers van de website vragen om hun ervaringen met ons te delen. Deze terugkoppeling zal gebruikt worden bij de beslissing om LiveBeamer definitief toe te passen.

Probeer LiveBeamer.nl nu uit!