Bidden voor moslims tijdens de Ramadan

Het is een jarenlange traditie om als christenen in deze maand voor moslims te bidden en we willen u bemoedigen om daar voor het eerst of opnieuw aan mee te doen. Alleen of samen met anderen. Niet alleen voor moslims ver weg, maar ook voor moslims in ons eigen land. Met het oog op die laatste groep heeft Evangelie & Moslims naast de internationale gebedsgids een gids uitgebracht die zich richt op de situatie in eigen land.

Bidden betekent niet dat we God vertellen wat Hij moet doen en daarna afwachten of het gebeurt. Bidden betekent dat we verlangend uitzien naar het werk van Gods Geest en onszelf beschikbaar stellen dat wij Hem daarbij dienen mogen.

Gebedskalender voor de Ramadan

Evangelie & Moslims wil christenen stimuleren om tijdens de Ramadan die op 28 juni begint, voor moslims te bidden. Een aanzienlijk deel van de moslims in ons land zal in de maand Ramadan van zonsopgang tot zonsondergang vasten. In deze vastenperiode zijn moslims vaak serieuzer bezig met het geloof.

Klik hier om de gebedskalender te downloaden.

Wilt u meer weten over het werk van Evangelie & Moslims? Klik dan hier.