Proefperiode LiveBeamer verlengd

De afgelopen 8 weken hebben we proefgedraaid met LiveBeamer. Op basis van de ontvangen reacties is besloten de proefperiode met 1 jaar te verlengen tot augustus 2015.

De software van LiveBeamer maakt het mogelijk om naast het geluid ook de beamerbeelden live over internet uit te zenden. Wij hebben u gevraagd uw reacties op deze mogelijkheid aan ons op te sturen door het invullen van een poll. Op basis van de uitkomsten van de poll is besloten de proef met 12 maanden uit te breiden tot augustus 2015. Op dat moment zullen we de toegevoegde waarde opnieuw evalueren.

Onder aan de pagina Live Uitzendingen is een link opgenomen naar de Contact Pagina. Mocht u tijdens de uitzendingen problemen ondervinden met de beelden van LiveBeamer dan kunt u dat laten weten aan de webmaster.