Rommelmarkt 16 mei

Op 16 mei is het weer zover. De jaarlijkse rommelmarkt zal dan weer gehouden worden van 09:00 tot 14:00 uur,
waarvan de opbrengst voor de afbouw van de vakschool is bestemd. De fundering van deze vakschool is door de werkvakantie groep van 2012 gelegd. 2013 en 2014 zijn de financiële middelen bij elkaar gebracht voor de onderste verdieping van de vakschool. Vele oude werkvakantie gangers ondersteunen de rommelmarkt weer door hun aanwezigheid en inzet. Help ons nu de school af te bouwen met behulp van WILDE GANZEN.

HEEFT U NOG SPULLEN VOOR DE ROMMELMARKT ???

Dan komen wij die natuurlijk graag ophalen zodat wij deze weer voor het goede doel kunnen verkopen. Wij kunnen uw spulletjes tot 15 mei bij u ophalen of u kunt ze op 15 mei s avonds nog bij de kerk afgeven. Meld dit even bij Ben of Christine Sijbesma mobiel: 0622528185

Heeft u nog spullen waarvan u denkt die gebruik ik toch niet meer en wilt u ze doneren, wij willen ze ophalen of zet ze in de garage van de kerk.