Superkids

Net als op allerlei ander vlak zijn we zo langzamerhand weer begonnen met de voorbereidingen van Superkids.

Plannen maken is altijd leuk en spannend, maar als we plannen maken voor Superkids is het op dit moment wel erg spannend. Het team is aardig gekrompen. Een aantal mensen is (om begrijpelijke redenen) gestopt. De twee stagiaires waar we vorig seizoen zo superblij mee waren en die aangegeven hadden om door te gaan, hebben toch te kennen gegeven dat ze gaan stoppen. Eigenlijk hebben we niet genoeg mensen om het seizoen te starten. Kortom, we maken ons grote zorgen. De bijbel zegt ‘Werp al je zorgen op Hem, Hij zorgt voor je’.

Daarom hebben we jullie hulp nodig. Willen jullie helpen om onze zorgen bij God te brengen? We weten dat Hij alles in zijn handen houdt, in alles voorziet. Daar rekenen en vertrouwen we op. We zijn benieuwd wat er gaat gebeuren als God onze gebeden verhoort!

Ondertussen ontslaat bidden ons niet van onze eigen verantwoordelijkheid om aan het werk te gaan. We moeten onze ogen open houden voor de mogelijkheden die er zijn.

Daarom naast de vraag om gebed ook een concrete vraag: Heb je er wel eens over nagedacht om mee te gaan doen met Superkids? Er zijn allerlei taken, muziek maken(we hebben nog maar 1 muzikant!) het presenteren van het programma, geluid/beamertaken, het zaalteam, meerijden op de bus als begeleider van de kinderen, het uitnodigen van de kinderen. Kortom er is altijd wel iets wat past bij je interesses en talenten. Denk erover na en bid ervoor!

Misschien kom je tot de ontdekking dat je voor jezelf geen rol ziet, maar dat je wel iemand kent die dat dat mogelijk wel wil. Het zou toch bijzonder zijn als we op 3 oktober(als we weer beginnen) met een voltallig team kunnen starten?

We willen jullie heel hartelijk bedanken voor jullie support!