Bloemengroet Beatrixziekenhuis

Over iets meer dan een maand is het alweer Pasen. Graag willen wij weer een bloemengroet brengen op stille zaterdag in het ziekenhuis.

Het is fijn om als duo langs de afdelingen te gaan, je weet van tevoren nooit welke afdeling of patiënten je ziet.

Soms heb je fijne gesprekken en soms is één woord genoeg. Van voorgaande jaren weten we dat de patiënten het erg fijn en bijzonder vinden dat wij dit voor hen doen. Ook op de vrijwilligers van afgelopen jaren heeft het veel indruk gemaakt. Het is fijn om zoiets te mogen en kunnen doen.
Wij zijn zaterdag 26 maart van harte welkom.

De vrijwilligers worden die dag verwacht tussen 09.30 en 09.45 uur in het Beatrix ziekenhuis.
Het zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren. Verdere uitleg wordt er gegeven op de dag zelf. Het ziekenhuis verzorgt altijd de koffie en thee met iets lekkers voor alle vrijwilligers.

Hiervoor zijn wij dus op zoek naar een aantal vrijwilligers die het fijn vinden om dit te doen. Wilt u meehelpen? Meld u dan aan bij Arie Schram.