Christelijke Gereformeerde Kerk – Gorinchem

Immanuëlkerk

Eenzaamheid

Heel veel ouderen zijn alleen, en vaak ook eenzaam. Maar ook jongere mensen en zelfs tieners en kinderen kunnen lijden onder het diepe gevoel totaal alleen en zonder enige menselijke steun op de wereld te zijn: midden tussen de mensen leven en toch eenzaam zijn. Wat betekent eenzaamheid eigenlijk precies? Hoe kun je er zelf mee omgaan als je je eenzaam voelt? Wat moet je als je anderen ziet die het overkomt en die eronder lijden? De bekende arts en schrijfster Alie Hoek- van Kooten komt ons helpen om iets meer van deze problematiek te begrijpen.

De Nederlandse Patienten Vereniging, afdeling Gorinchem nodigt u graag uit voor de lezing ’Eenzaamheid, daar hoef je niet oud voor te zijn’.

Datum: 30 maart, 20.00 uur-21.45 uur
Locatie: Chr. Geref. Kerk, Grote Haarsekade 58.

Toegang gratis.

Reacties gesloten.