Follow Me (next) 2016 – 2017

Over een paar weken hopen we weer een nieuw catecheseseizoen te starten. Hier alvast de eerste informatie:
De follow Me groep (12 t/m 15 jaar):
begint op dinsdag 20 september om 19 uur. We heten alvast de nieuwe follow-me-ers van harte welkom:
Yasmine Demir, Esmee Klijn, Ruben van Kerkvoorde, Marloes Biesheuvel en Rachel van der Lee

De follow Me next groep (16 jaar en ouder)
begint op dinsdag 20 september om 20.20 uur (10 minuten eerder dus dan vorig jaar). Vanuit de jongste groep stromen naar deze groep dit jaar door:
Frank van Middelkoop, Gijsbert Nutma, Julian Klijn, Jurian Landman.

Ouderavond
Dinsdag 20 september is tegelijk ook een moment voor de ouders. Tijdens het eerste uur voor de ouders van de eerste groep, tijdens het tweede uur voor de ouders van de tweede groep. We willen dan met elkaar informatie delen over het programma, maar ook samen met u doorpraten over de opzet van de catechese en wat u daarin belangrijk vindt.

Namens de Follow-Me(next) groep
Richard van der Linden en Jelle Nutma