Informatie-avond werkgroep Klik – 7 november

Er zijn in 2016 al 100 vluchtelingen in Gorinchem gehuisvest. Deze mensen staan voor de uitdaging om een nieuw leven op te bouwen. Wilt u één van hen leren kennen en hem/haar helpen zich thuis te voelen in onze stad?KLIK is een (nieuwe) werkgroep van stichting Ontmoeting, die u hierbij wil helpen. We zoeken vrijwilligers die vluchtelingen willen bezoeken. Het gaat om het gewone contact: een kopje koffie drinken, een spelletje doen, samen naar de winkel, wegwijs maken in de buurt, samen Nederlands praten.

We zijn ook op zoek naar jongeren die contact willen leggen met de jonge vluchtelingen!

Ben je enthousiast en wil je meer weten of weet je nog niet zo goed of dit iets voor je is, kom dan maandagavond 7 november naar de informatie-avond in de Immanuëlkerk, Grote Haarsekade 58. We lichten het initiatief toe, er is een spreker van Vluchtelingenwerk, een vluchteling vertelt zijn/haar verhaal en je kunt natuurlijk al je vragen stellen.

De avond begint om 20 uur. Om 19.45 uur staat de koffie klaar.

Hartelijk welkom!

%d bloggers liken dit: