Open culturele maaltijd 12 november

Op zaterdag  12 november  organiseren we als Gorcumse kerken onze tweede “Open culturele maaltijd”  De eerste maaltijd was een succes!

We waren met 45 tot 50 mensen bij elkaar en hebben genoten van elkaars gerechten en van het onderlinge contact. Dat is ook precies onze opzet. Om mensen uit de kerken in contact te brengen met vluchtelingen en zo onderlinge relaties op te bouwen. Voor ons als kinderen van God een ultieme kans om samen met mensen uit alle kerken de liefde van de Here Jezus zichtbaar te maken.

Iedereen die komt neemt iets te eten mee vanuit zijn eigen culturele achtergrond. Wat het is maakt niet uit, maar we hanteren één voorwaarde: geen varkensvlees! Van al het eten maken we een buffet en genieten zo van al het lekkers uit de wereldkeuken.

Hebt u contact met vluchtelingen, nodig hen uit om met u naar deze maaltijd te komen. Ook als u (nog) niemand kent maar een hart hebt voor deze mensen en graag met hen in contact wilt komen, kom gerust, u bent hartelijk welkom, ook als gezin!

Aanvang Open Culturele Maaltijd op 12 november: 18.00 uur.

%d bloggers liken dit: