Live uitzending

Via bovenstaand scherm kunt u live meeluisteren met de diensten in onze gemeente. Gelijktijdig met het geluid worden ook de beamerbeelden vanuit de gemeente doorgezonden.

Binnenkort zal LiveBeamer ophouden met het doorzenden van beamerbeelden. Om u toch de beamerbeelden door te kunnen blijven sturen zijn we gestart met een test via ons YouTube kanaal. Deze test kunt u hieronder volgen:

Geplande dienst:

Zondag 23 december vm: ds. J. Nutma
Show Less
Uitzending van de dienst vanuit de Christelijk Gereformeerde Kerk Immanuël te Gorinchem.

Opnamen eerdere diensten:

CGK-Gorinchem Live
Dit is het video kanaal van de Christelijke Gereformeerde Kerk Immanuël te Gorinchem. Via dit kanaal kunt u live de diensten in onze gemeente volgen. Tijdens de uitzending worden het geluid van de dienst en de beamer beelden doorgegeven. Na afloop wordt de uitzending opgeslagen zodat u de dienst ook op een later moment kunt volgen.
Zondag 16 december nm: ds. H. Drost - Jesaja 6:1-7
Published at 2018, December 16