Landelijke nieuwsbrieven

Vanuit de landelijke CGK worden een aantal nieuwsbrieven verstuurd die wij graag bij u aanbevelen. Onderstaand een overzicht met links naar de pagina’s waar u deze nieuwsbrieven kunt downloaden.

Nieuwsbrief Diaconaat: Naar de pagina Diaconaat
Voor deze nieuwsbrief kunt u zich op deze pagina aanmelden. U ontvangt de nieuwsbrief dan automatisch.

Nieuwsbrief Evangelisatie: Naar de pagina Evangelisatie
Voor deze nieuwsbrief kunt u zich niet online aanmelden. Bezoek deze pagina en download de laatste nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Zending: Naar de pagina Zending
Voor deze nieuwsbrief kunt u zich online aanmelden, waarna u de nieuwsbrief telkens automatisch in uw mail ontvangt.

Kerk en Israël: Naar de nieuwsbrief Kerk en Israël
Meldt u online aan voor deze nieuwsbrief en ontvang telkens de laatste nieuwsbrief in uw mail.

Nieuwsbrief TUA
TUA Connect is het maandelijkse nummer van onze Theologische Universiteit Apeldoorn. Elke maand met het laatste nieuws en interessante artikelen. Helaas kunt u zich niet online aanmelden voor deze nieuwsbrief. We zullen proberen daarom regelmatig de link op deze pagina te verversen zodat u via de link altijd een vers nummer van de nieuwsbrief kunt downloaden.
Naar de pagina van TUA Connect

Reageer op dit bericht