Onze diensten

Christelijke Gereformeerde Kerk in de Haarwijk

Welkom

Elke zondag en op feestdagen komen we bij elkaar in de kerk om onze God eer te brengen. We lezen een gedeelte uit de bijbel. De predikant die voorgaat legt dit dan uit. Verder nemen we de tijd om te bidden. We bidden niet alleen voor elkaar, maar ook voor de wijk waarin de kerk staat en voor onze stad. In elke kerkdienst ben je van harte welkom. Er is altijd een plekje voor je en iemand om je wegwijs te maken.

• 24 februari - 9:30 - 10:30
    br. L. van Schothorst

• 24 februari - 16:30 - 17:30
    ds. J.M. Haak

• 03 maart - 9:30 - 10:30
    ds. J. Manni

• 03 maart - 16:30 - 17:30
    ds. J. Nutma

Alle diensten worden live uitgezonden via ons YouTube kanaal en via deze website:

Naar CGK LiveNaar ons YouTube kanaal

Tijden

Elke zondag en op christelijke feestdagen zijn er in ons kerkgebouw diensten. Om 9.30 uur en 16.30 uur beginnen de kerkdiensten van onze eigen gemeente. De dienst van 16.30 uur is een gezamenlijke dienst met de gereformeerd (vrijgemaakte) kerk. Zij hebben een eigen dienst om 11.15 uur.

Avondmaal

Op de zondagen dat we het avondmaal vieren begint de morgendienst een kwartier eerder om 9.15 uur.

MORGEN DIENST

In de morgendienst ligt de nadruk op het vieren van ons geloof.

MIDDAG DIENST

In de middagdienst proberen we ons te verdiepen in een onderwerp dat te maken heeft met de christelijke leer of de praktijk van het leven als christen.

Kinderwerk

MORGEN DIENST

Oppas voor de jongsten

Elke ochtenddienst is er oppas voor de jongste kinderen tot en met 3 jaar. Voor hen is er een leuke speelplek waar goed voor hen wordt gezorgd. Als de collecte gehouden wordt mogen deze kinderen opgehaald worden. Ze zijn er dan bij als aan het einde van de dienst de predikant Gods zegen mag meegeven.

Kindernevendienst

De kinderen die naar groep 1, 2 of 3 van de basisschool gaan, zitten eerst in de kerk. In het begin van de dienst mogen ze naar voren toe komen. De predikant heeft dan een gesprekje met hen. Vaak gaat dit over het verhaal dat ze op de kindernevendienst zullen horen. We zingen nog een kinderlied en dan mogen deze kinderen naar hun eigen ruimte toe. Aan het eind van de dienst komen de kinderen weer terug in de dienst en gaan ze bij weer bij hun vader en moeder zitten.

MIDDAG DIENST

Kindernevendienst

In de middagdienst is er kindernevendienst voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8. Dit wordt samen met de gereformeerde kerk (vrijgemaakt) gegeven. Er is niet voor alle groepen tegelijk een plekje, daarom wisselen de groepen per week. Op de beamer kun je lezen welke groepen aan de beurt zijn.

Collecte

Elke kerkdienst houden we een collecte. Geregeld gaat die naar een doel in onze eigen stad, zoals de Voedselbank, het Inloophuis, Zilt of Youth for Christ The Mall. Verder ondersteunen we projecten overal in de wereld die onze steun goed kunnen gebruiken.

Meeluisteren

Alle diensten in onze gemeente worden live uitgezonden met beamerbeelden. Hieronder de geplande diensten – op het moment van uitzending kunt u hier live meeluisteren.

Live stream CGK-Gorinchem Live
0 views
0    0
Published at 2019, February 17
Show More

Als de dienst hierboven door omstandigheden niet live wordt uitgezonden kunt u de dienst volgen op ons YouTube-kanaal.

Naar ons YouTube-kanaal
CGK-Gorinchem Live
Dit is het video kanaal van de Christelijke Gereformeerde Kerk Immanuël te Gorinchem. Via dit kanaal kunt u live de diensten in onze gemeente volgen. Tijdens de uitzending worden het geluid van de dienst en de beamer beelden doorgegeven. Na afloop wordt de uitzending opgeslagen zodat u de dienst ook op een later moment kunt volgen.Ook de diensten van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt te Gorinchem worden via dit kanaal weergegeven, evenals de gezamenlijke diensten van beide gemeenten. Aan het logo kunt u herkennen vanuit welke gemeente de dienst wordt uitgezonden.
Zondag 17 februari, 16:30 uur - ds. D. Verdouw - Wat Lucas overkwam, kan dat ook ons overkomen?
Published at 2019, February 17
Lucas 22 vers 3