CGK Live

Christelijke Gereformeerde Kerk in de Haarwijk

Meeluisteren

Alle diensten in onze gemeente worden live uitgezonden met beamerbeelden. Hieronder de geplande diensten – op het moment van uitzending kunt u hier live meeluisteren.

Live stream CGK-Gorinchem Live
0 views
0    0
Published at 2019, February 17
Show More

Als de dienst hierboven door omstandigheden niet live wordt uitgezonden kunt u de dienst volgen op ons YouTube-kanaal.

Naar ons YouTube-kanaal

Onderstaand het archief met de diensten van de afgelopen periode.

CGK-Gorinchem Live
Dit is het video kanaal van de Christelijke Gereformeerde Kerk Immanuël te Gorinchem. Via dit kanaal kunt u live de diensten in onze gemeente volgen. Tijdens de uitzending worden het geluid van de dienst en de beamer beelden doorgegeven. Na afloop wordt de uitzending opgeslagen zodat u de dienst ook op een later moment kunt volgen.Ook de diensten van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt te Gorinchem worden via dit kanaal weergegeven, evenals de gezamenlijke diensten van beide gemeenten. Aan het logo kunt u herkennen vanuit welke gemeente de dienst wordt uitgezonden.
Zondag 17 februari, 16:30 uur - ds. D. Verdouw - Wat Lucas overkwam, kan dat ook ons overkomen?
Published at 2019, February 17
Lucas 22 vers 3